Tren şefi, oğlu ile telefonda vedalaşmış

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2008 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'da, Pamukkale Ekspresi'nin vagonlarının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden tren şefi Ahmet Sarıkaya'nın, Polatlı'da yaşayan babası Ali İhsan Sarkıya'yı Cuma günü ziyaret ederek vedalaştığı belirtildi.

Şef Sarıkaya'nın, görev öncesi evde olmayan oğlu Kadir ile de telefonla görüşerek, "Gece Denizli'ye yolculuğa çıkıyorum. Kendine iyi bak. Beni merak etme" diyerek vedalaştığı belirtildi.

Kütahya'da, Pamukkale Ekspresi'nin vagonlarının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren tren şefi Ahmet Sarıya'nın (42) Yenibağlar Mahallesi Bolay Sokaktaki evlerinde hüzün var. Üzücü haberi alan yakınları Sarıkaya'nın evine geldi. Polatlı'da yaşayan baba Ali İhsan Sarıkaya da, ziyaretine gelen ve Cumartesi sabahı trene bindirerek uğurladığı oğlunun ölüm haberi üzerine Eskişehir'e geldi. Gözyaşlarını tutamayan acılı baba, oğlunun evinde taziyeleri kabul etti.

Oğlu Ahmet Sarkıya'nın Cuma günü kendisine ziyaret için Polatlıya'ya geldiğini ve bir gece birlikte kaldıklarını anlatan baba Ali İhsan Sarıkaya, " Cumartesi Sabahı oğlumu Eskişehir'e giderken vedalaştık. Sonra trene bindirip yolcu ettim. Demek ki kader böyle imiş" dedi.

Şef Sarıkaya'nın oğlu Kadir Sarıkaya (16) ise babasıyla olay günü, akşam saatlerinde telefonla görüştüklerini dile getirdi. Evde olmadığı için babasını kendisini cep telefonuyla aradığını kaydeden oğul Kadir Sarıkaya,"(Babam, oğlum, bu gece Denizli'ye göreve çıkıyorum. Kendine iyi bak. Beni merak etme) dedi. Ben de kendisine, baba sen de kendine iyi bak. Sağ salim git gel) diyeyerek karşılıklı vedalaştık" diye konuştu.

Şef Sarıkaya'nın kayınpederi Ali Uzel de, kaza haberini duyar duymaz olay yerine gittiklerini, ancak orada damadının öldüğünü duyduğunu ifade etti. Olay yerinin çok kötü olduğuna işaret eden kayınpeder Uzel, "Daha sonra hastaneye gittim. Acaba son kez yüzünü görebilirmiyim diye. Ama otopsi yapılmadığı için göstermediler" şeklinde konuştu.

Bu arada, Sarıkaya'nın cenazesi yarın Eskişehir'e gelecek. Sarıkaya, görev yaptığı garda düzenlenecek törenin ardından Günyüzü beldesinde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber