Eğitim Bir-Sen'de Gündoğdu yeniden aday

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2008 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Eğitimciler Birliği Sendikası'nın (Eğitim-Bir-Sen) 2-3 Şubat tarihlerinde yapacağı Olağan Genel Kurul'unda Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, istikrar için yeniden Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Eğitim-Bir-Sen'in 2-3 Şubat tarihlerinde yapacağı Olağan Genel Kurul'unda Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, istikrar için yeniden Başkan adayı olduğunu açıkladı. Memur-Sen Genel Sekreteri Ali Küçükkösen de Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklamıştı.

Eğitim-Bir-Sen 3. olağan Genel Kurulu'nu 2-3 Şubat 2008 tarihlerinde Ankara Milli Eğitim Şura Salonu'nda yapacak. Yaklaşık 118 bin üyesi bulunan sendikanın halen Genel Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Gündoğdu, ?istikrar, güven ve yetki? için yeniden aday olduğunu açıkladı. Gündoğdu, 3 yıl boyunca eğitim çalışanlarını iyi bir şekilde temsil ettiklerini belirterek, bu süre zarfından 48 bin olan üye sayısını da 118 bine çıkardıklarına dikkat çekti. Gündoğdu, amaçlarının yüzde 100 yetki olduğunun da altını çizdi.

Eğitim-Bir-Sen'in Genel Kurulu'nda Ahmet Gündoğdu ile Memur-Sen Genel Sekreteri Ali Küçükkösen Genel Başkanlık için aday olduğunu açıklamıştı.(ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber