Hastanede yeni doğan bebeği kaçırdılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 15 Şubat 2008 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

IĞDIR Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan 31 yaşındaki Ayşe Çiku'nun bebeğinin, doğumdan 6 saat sonra iki erkek tarafından kaçırıldığı ileri sürüldü.

Iğdır'a bağlı Kerimbeyli Köyü'nde oturan 33 yaşındaki Servet Çiku'nun 7'nci bebeğine hamile eşi Ayşe Çiku'nun doğum sancıları artınca Iğdır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Ayşe Çiku, dün saat 23.00 sıralarında sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Refakatçi olarak kalan kayınvalide Hanım Çiku, sabaha karşı hemşireyi çağırmak üzere odadan çıktığı sırada, iddiaya göre odaya giren iki erkek, bebeği alarak ortanad kayboldu. Kayınvalidenin durumu idareye bildirmesi üzerine hastanede yapılan aramada bebek bulunamadı. Yatağındaki bebeğinin kaçırılması üzerine şok olan Ayşe Çiku, ?Ameliyatla doğum yaptığım için yavrumun yüzünü bile tam göremedim. Bebeğimi bulun? diye ağladı.

Torunun göz açıp kapayıncaya kadar olan süre içinde kaybolduğunu anlatan Hanım Çiku da, ?Gelinin ağrıları vardı. Yarı baygın bir haldeydi. Hemşireyi çağırmak için odadan çıktım. Geri döndüğümde bebek yoktu? diye konuştu.

Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Güven Çeçe olayı doğruladı ancak bir açıklama yapmadı. Polis bebek kaçırılma olayıyla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber