'Şırıngalı sapık' kızları zevk olsun diye asitlemiş

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 17 Şubat 2008 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 2 kız öğrencinin bacaklarına asit püskürtülmesiyle başlayan sapık dehşetinde mağdurların sayısı 7'ye çıktı. Ancak bu kez MOBESE'lere takılan zanlı Deniz K. (28) yakalandı.

Asitli saldırıların ardından Mersin polisi MOBESE görüntülerinden zanlının eşkalini belirledi. Kentin işlek caddelerine kameralar yerleştirildi. ?Tuzak' amacıyla, kadın polisler caddelerde dolaşmaya başladı. Dün sabah saatlerinde ise bir tekstil atölyesinde çalışan İ.G. (17) ve E.Ş. (17) adlı kızlar, Yarenlik Caddesi üzerinde şırıngalı sapığın saldırısına uğradı. Birinin kabanına, diğerinin pantolonuna isabet eden yakıcı madde nedeniyle genç kızlar hastaneye kaldırıldı. Bu son olay sapığın yakalanmasına yardımcı oldu. Görüntüleri inceleyen polis, saldırganın bir apartmana girdiğini belirledi. Binayı ablukaya alan ekipler, Deniz K.'yı kıskıvrak yakaladı. Zanlının evli olduğu ve tekstil fabrikasında çalıştığı belirlendi.

AKÜDEN SÜLFİRİK ASİT

Tarsus Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Deniz K.'nın sorunlu bir kişiliği olduğunu, mutaassıp bir yaşam sürmediğini ve asitle kendi elini de yaktığını söyledi. Erguvan, zanlının örgüt üyesi olmadığını ve sabıkasının bulunmadığını da belirtti.

Adliyeye sevk edilen Deniz K.'nın kullandığı maddenin otomobil akülerinde bulunan sülfirik asit olduğu açıklandı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Deniz K., ?yanıcı ve yakıcı maddeyle yaralama? suçundan tutuklandı.

HAMİLE EŞİ EVİ TERK ETTİ

ŞIRINGALI saldırının zanlısı Deniz K.'nın 2 yıllık eşi Fatma K.'nın ilk çocuklarına hamile olduğu ve birkaç gün sonra doğum yapacağı ortaya çıktı. Fatma K., polis incelemesinden sonra baba evine gitti. Deniz K.'nın annesi

Hatice K. ise oğlunun saldırıların zanlısı olduğunu duyunca sinir krizi geçirdi. Gözyaşı döken anne, ?Benim oğlum böyle bir şey yapmaz. Arkadaş kurbanı olmuştur? dedi.

Ahmet FEYZİOĞLU / MERSİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber