Okul Müdürü, uyardığı genç tarafından bıçaklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Mart 2008 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da, Gazeteci Adem Yavuz İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı 49 yaşındaki İrfan Bektaş, kız öğrenciye laf attığı için uyardığı 14 yaşındaki E.S. tarafından kalbinin üzerinden bıçakladı.

Müdür Yardımcısı İrfan Bektaş, okulun dağılma saatinde kız öğrencileri rahatsız eden E.S.'yi uyarıp, bir an önce uzaklaşmasını istedi. Öğrenci olmadığını, dilediği yerde duracağını söyleyen E.S., ?Sen kim oluyorsun da bana karışıyorsun. Sen öğrencilerinle ilgilen? dedikten, okulun önünden ayrıldı. Bir saat sonra yeniden okula gelen E.S., bahçede dolaşan Müdür Yardımcısı İrfan Bektaş'ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı olarak özel bir polikliniğe kaldırılan Bektaş, yapılan müdahalenin ardından Özel Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İrfan Bektaş ameliyata alınırken, olay yerinden kaçan E.S., saklandığı bir apartmanın çatısında polis ekiplerince yakalandı. İrfan Bektaş'ın kendisini dövdüğünü ileri süren E.S., ?Herkesin önünde beni dövdü, hak etmişti? diye konuştu.

Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen E.S., teslim edildiği Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra ?bıçakla adam yaralamak suçundan adliye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber