Lise öğrencisine tecavüz

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Mart 2008 20:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İzmir'de yaklaşık 3 ay önce lise öğrencisi kızın içeceğine uyku ilacı karıştırarak tecavüz ettikleri öne sürülen, 3'ü tutuklu 5 sanık hakkında, ?nitelikli cinsel saldırı? iddiasıyla dava açıldı.

Geçen yıl aralık ayında annesiyle polise başvuran açık öğretim lisesi öğrencisi F.S.T. (19), Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda, daha önce tanıştığı C.K. (21) ve K.B. (19) ile karşılaştığını, ardından yanlarına gelen B.K'nin (19) daveti üzerine doğum günü kutlaması için bir eve gittiklerini önü sürdü.

Evde enerji içeceğine uyku ilacı karıştırıldığını ve tecavüze uğradığını iddia eden F.S.T'nin şikayeti üzerine söz konusu kişilerle, evde bulundukları belirtilen M.T. (19) ve C.Ü. (32) gözaltına alındı.

C.K, B.K. ve M.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, K.B. ve C.Ü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısı hazırlık soruşturmasını tamamlayarak, sanıklar hakkında ?nitelikli cinsel saldırı? suçlamasıyla İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı.

Aileyi şikayetlerini geri alması için tehdit ettiği öne sürülen C.Ü'nün ?nitelikli cinsel saldırı ve tehdit? suçlamasıyla yargılanacağı, sanıkların 27 Mart 2008'de hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber