Lastik ayakkabılı öğrenciye son

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mart 2008 18:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı önceki yıl başlattığı ?Lastik ayakkabıya son' kampanyasında 10 bininci ayakkabıyı dağıtarak rekora koşuyor?.

Birecik Kaymakamlığı,İlçe Milli Eğitim müdürlüğü personelleri tarafından okullara lastik ayakkabı ile giden öğrencilerin tespitinin ve bu öğrencilere ayakkabı ve çorap dağıtıldığı bildirildi?

Önceki yıl Birecik Kaymakamlığı tarafından başlatılan ?lastik ayakkabıya son' kampanyası hızla devam ediyor?

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ?İncelemelerimizde günümüz Türkiye'sinde hala kara lastik giyen öğrencilerimize rastlamıştık.Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışarak lastik ayakkabı giyen öğrencilerin tespitleri yapılarak,öğrencilerimize ayakkabı ve yanı sıra kız ve erkek çocuklarına uygun çoraplar dağıtılmıştır.

Kampanyamıza aralıksız devam edilerek halen okullarına lastik ayakkabı ile gittiği tespit edilen öğrencilerimizin listeleri güncellenerek 10 bin öğrenciye ulaşılmıştır. Hedefimiz bir tek çocuğumuzun bile lastik ayakkabı giymediği güne kadar kampanyamıza devam etmektir" dedi. Tuncay Sonel, çocuklara sahip çıkarak eğitime öncelik vermenin herkesin asli görevi olduğunu vurgulayarak, "Bu vesileyle 'Lastik Ayakkabıya Son Kampanyası'na devam edilerek öğrencilerimize bir nebze de olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim personelleri tarafından tüm oklularda yapılan çalışmalar sonucunda lastik ayakkabı giydiği tespit edilen öğrencilere ayakkabı dağıtımı esnasında,Kaymakam Sonel'in eşi Handan Sonel,İlçe Jandarma Komutanı,İlçe Milli Eğitim Müdürü ve çok sayıda görevlilerin katıldığı bildirildi.Önceden okula lastik ayakkabı ile gittiği tespit edilen öğrencilere, ayaklarına uygun renkte kız ve erkek çoraplarının da dağıtımı dikkat çekiciydi?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber