Okul kantinini soyup alem yapmışlar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2008 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da bir ilköğretim okulunun kantinine girerek, içeride bulunan çikolata, bisküvi ve kasadaki paraları alıp kaçan 4 kişiden 2'si yakalandı. Yakalanan şahısların bisküvi ve çikolataları çaldıktan sonra alem yaptıkları ve bu anı cep telefonuyla görüntüledikleri ortaya çıktı. Buradaki görüntüleri inceleyen polis, kaçan 2 şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Yakalanan şahısların üzerinde yapılan arama ve kontrollerde ele geçirilen cep telefonunda, ilköğretim okulunun kantininden çalınan bisküvi ve çikolatalarla alem yaptıklarına dair görüntülerin olduğu tespit edildi. Fatih Polis Merkezi'ne getirilen şahısların ifadelerinde, bisküvi ve çikolataları çaldıktan sonra Akdeniz Sanayi Sitesi yakınında bulunan tuvaletin yakınında yediklerini ve burada cep telefonuna kayıt yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Alem yaparken çekilmiş görüntüleri inceleyen polis, diğer 2 şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Polisin yapmış olduğu çalışma sonucunda Turgutreis İlköğretim Okulu kantinine giren ve yakalanan Ömer K. (19), Şeref B. (15) in verdikleri ifadelerde, kaçan şahısların isimlerinin Özkan ve Kadir olduğunu söyledikleri, Antalya'ya çalışmak için geldiklerini ve bu kaçan 2 kişiyle tanışarak hırsızlık yaptıklarını söyledikleri belirtildi.

Okulun kantinine demir korkulukları kırarak girdiği belirlenen şahıslardan Ömer K. ve Seref B.'nin Akdeniz Sanayi sitesi 5010 sokak üzerinde yakalandığı belirtildi. Yakalanan şahıslar Fatih Polis Merkezinde bilgilerine başvurulduktan sonra, haklarında düzenlenen dosya ile Antalya Cumhuriyet Savcılığına sevk edilirken, diğer iki şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber