MHP'li Vural: Milletimiz, yerel seçimlerde Osmanlı tokadına hazırlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2008 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Hepimizin küresel güçlere şunu haykırmamız lazım: Biz bu coğrafyanın, bu toprakların bedelini kanımızla ödedik, almak gibi bir niyetleri varsa, bedelini ödemek mecburiyetindeler. Bu coğrafyanın, bu toprakların bir tek çakıl taşından, bir tek insanından vazgeçmeyeceğiz. Türk milletini, ateşle imtihana tabi tutmak, ülkemiz ve milletimizin birliğini parçalamak isteyenler, bugün maalesef yeniden saldırıya geçti."


"SANDIKTA HESAPLAŞMAK İSTİYORUZ"
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da partisinin, yurtdışında bulunan Türk vatandaşlarının, bulundukları ülkede mutlu ve refah içinde olmasını hedeflediğini söyledi. Vural, "Aynı zamanda milletimizin kalkınma hamlesine, dertleri ve sorunlarına da yabancılaşmamasını istiyoruz" diye konuştu. Vural, TBMM Genel Kurulunda geçen hafta, yurtdışındaki seçmenlerin oy kullanmasına ilişkin tasarının yasalaştığını anımsatarak, Türkiye'deki gelişmelerin Türkçe okunmasının önemine işaret etti. Vural, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. MHP'nin yerel seçimlere yönelik stratejilerin sorulması üzerine Vural, geçtiğimiz günlerde kabul edilen yasayla, bazı belde belediyelerin kapatıldığını anımsattı. Vural, milletin, yerel seçimlerde "Osmanlı tokadı atmaya hazırladığını, bunun ışığını gördüklerini" ifade etti.
AK Parti'nin kapatılmasına ilişkin soruyu yanıtlamak istemeyen Vural, "Yarın, Genel Başkanımız bu konuda değerlendirme yapacak. Biz sandıkta hesaplaşmak istiyoruz. MHP, AKP'nin tek başına iktidarını, sandıkta mahkum etmeyi, bu iktidardan hesap sormayı öncelikli görmüştür" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber