Törenlerde beyin kanaması geçiren öğretmen öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Mart 2008 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde Yol İş 2'nci Şube İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni 27 yaşındaki Kadir Özmüş, okulda düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliklerinden geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Öğretmenlik hayatına Kızıltepe Yol İş 2'inci Şube İlköğretim Okulu'na iki ay önce sınıf öğretmeni olarak başlayan Kadir Özmüş, bugün okulda düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliklerine katıldı. Tören sırasında fenalaşarak yere düşen Özmüş, arkadaşları tarafından hemen Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Özmüş'ün beyin kanaması geçirdiği belirtildi.

Kızıltepe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Atan, öğretmen Kadir Özmüş'ün ölümünün ardından okula giderek meslektaşları ve öğrencilerine taziye ziyaretinde bulundu.

Genç öğretmenin arkadaşları ve öğrencilerini teselli eden Kaymakam Fecri Fikret Çelik'in ağlayan öğrenciler karşısında duygulanarak gözlerinin dolduğu görüldü. Çelik, ?Ülkemiz için çok manidar bir gün olan 18 Mart Çanakkale törenlerinin yaşandığı bir sırada ilçemizde görevine yeni başlayan genç bir eğitimcimizin yaşamını yitirmesi duygularımızın yoğunlaşmasına vesile oldu. Bu acı kayıp ilçemizde derin bir üzüntünün yaşanmasına sebep oldu. Genç öğretmenimize Allahtan rahmet, ailesi- öğrencileri ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Çok ama çok üzgünüz? dedi.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi nüfusuna kayıtla öğretmen Özmüş'ün cenazesi toprağa verilmek üzere memleketine gönderileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber