Sağlık ekibi kaza yaptı: 7 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2008 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sağlık Grup Başkanlığı'nın aracı takla attı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Yüksekova Sağlık Grup Başkanlığı'na ait 30 AK 079 plakalı araç, Hakkari'ye haftalık su tahlili ve diğer işler için geldiği esnada, bilinmeyen bir nedenle yolda takla atarak kaza yaptı.

Alınan bilgiye göre, Yüksekova'ya 12 kilometre uzaklıktaki Kerem Ağa köprüsü yakınlarında kaza yapan araçta bulunan 7 sağlık ekibi yaralandı. Kaza yerine ambulanslarla giden Sağlık Grup Başkanı Dr. Hazal Töre, yaralılara anında müdahale etti. Kar üzerinde yapılan müdahaleden sonra yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 2'si taburcu edilirken, diğerleri müşahede altında tutuldu.

Sağlık Grup Başkanı Töre, kaza yapan araçtan yaralıları kendisinin ve ekibin çıkardığını, yapılması gereken bütün müdahalelerin ardından yaralıları hastaneye ulaştırdıklarını söyledi.

Hazal Töre, diğer illere gönderilen hiçbir yaralının olmadığını, 2'sinin taburcu edildiğini, durumlarından şüphe edilen 5 kişinin tedavisine devam edildiğini kaydetti.

Töre, sağlık ekibinin köylerden aldığı su numunelerini ve haftalık diğer laboratuvar çalışmaları için sabah saat 06.00 sıralarında köylere ve oradan da Hakkari Sağlık Müdürlüğü'ne gittiklerini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber