Çalışma Bakanlığı ile Emek Platformu arasındaki görüşmeler pazartesi sonuçlanacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2008 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin, 'Sosyal Güvenlik Reformu' konusunda işçi ve işveren temsilcilerinden oluşan Emek Platformu'yla gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.

Toplantı sonunda yapılan açıklamada, yasa tasarısı üzerinde teknik çalışmaların başlatıldığı ve bu çalışmaların 24 Mart pazartesi günü sonuçlandırılmasının umut edildiği bildirildi.

Toplantının ardından konferedasyon başkanlarıyla birlikte basının karşısına geçen Bakan Çelik, ''Tüm konuları görüştük. Toplantı başarılı geçti'' dedi.

Bakan Çelik, reform tasarısı üzerinde bazı maddelerde anlaştıklarını, bazı maddelerde ise görüşmelerin devam edeceğini söyledi.

Emek Platformu adına açıklama yapan Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyerek, Bakan Çelik ile birlikte gelecekte daha büyük sıkıntıların yaşanmaması için görüşmelerin sürdürüldüğünü bildirdi.

Türkiye İşveren Sendikaları Konferedasyonu (TİSK) Başkanı Tuğrul Kutadgobilik ise işveren temsilcisi olarak reformda olması gerekenler noktasında görüşlerini aktardıklarını iletti.

Açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Emek Platformu arasında sürdürülen görüşmelerin pazartesi günü sonuçlanacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber