Bankalar, kartta taksitleri 8 ay ötelemeye başladı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 20 Mart 2008 09:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bankalar kredi kartı taksitlerini 2 aydan 8 aya kadar öteleyen yeni kampanyalar başlattı.

Nihal YUVACAN

Tüketiciler beyaz eşyada ödemelerini Ekim'de başlatabiliyor, 3 ay ertelemeli otomobil kredisi alabiliyor

Bankalar, global finans piyasalarındaki olumsuz gelişmelerden ürken müşterileri yeniden tüketime çekmek için yeni fırsatlar sunmaya başladı. Fortis'ten Finansbank'a, HSBC'den Yapı Kredi'ye pek çok banka kredi kartı taksitlerini 2 aydan 8 aya kadar öteleyen yeni kampanyalara start verdi.

* Card Finans'la 31 Mart'a kadar Arçelik ve Beko'dan 2 ve 12 taksitli alışveriş yapan tüketiciler, ilk taksit ödemesine Ekim 2008'de başlayacak. Kart ile Vestel'den 7 ile 31 Mayıs tarihleri arasında 2 ay taksit atlatma imkanı da tanınıyor.

* HSBC, Advantage Kart ile 1 Mart-30 Nisan arasında Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarından 10 YTL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere +8 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunuyor. Ayrıca 2 Nisan'a kadar Carrefoursa Ekspresler'den 40 YTL ve üzeri tek çekimlik alışverişlerde ödemeler Mayıs ayına ertelenebiliyor.

* Bonus Card, 7 Mart-30 Nisan 2008 tarihleri arasında Vestel mağazalarından yapılan 2-9 arası taksitli alışverişler ve 1 Mart-30 Nisan tarihleri arasında İstikbal ve Bellona mağazalarından yapılan 2-6 arası taksitli alışverişlerde vade farksız 12 taksit ve 2 ay erteleme sunuyor. 2-6 arası taksitlerde ise +6 taksit sistem tarafından otomatik olarak ilave edilecek. 1-31 Mart 2008 tarihleri arasında Bonus üyesi giyim, kozmetik ve çok katlı mağazalarda 75 YTL ve üzeri taksitli alışverişlerde + 4 taksit de sunulacak.

* Maximum Kart'a da Mart-Nisan ayları boyunca Arçelik ve Beko bayilerinde, Maximum Kart'a +8 taksit veya 3 taksit erteleme avantajı sunuluyor. Kart, Mart ayı boyunca Digicom, Samsung, Sony, Vestel, Gaggenau, Profilo, Siemens, Bosch, Tefal, Miele, Vestel, Ariston, Philips ve Indesit mağazalarından alışveriş yapan müşterilere +4 taksit fırsatı da sunuyor.

* World Card'ın da Step Halı'ya özel olarak Mart sonuna kadar +4 taksit ya da 2 ay taksit erteleme imkanı var.

* Fortis 3 ay ertelemeli oto kredisi ile yeni araç almak ya da aracını yenilemek isteyenler için özel fırsatlar sunuyor. Kredi aylık eşit taksitlerle 60 ay vade ya da ilk 3 ay ertelemeli ve 48 ay vade ile geri ödenebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber