YÖK Başkanı'nın eski eşi: Evet aradım, ama

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 02 Nisan 2008 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YÖK Başkanı Özcan'ın, ?Maaşımın 15 bin YTL olduğunu öğrenince ilk olarak eski eşim çocuğumun taksitlerini ödemek için beni aradı? açıklamasının ardından konuşan eski eşi, "Evet aradım ama eski eşimin maaşında yazıldığı kadar bir artış o

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın, ?Maaşımın 15 bin YTL olduğunu öğrenince ilk olarak eski eşim çocuğumun taksitlerini ödemek için beni aradı? açıklamasının ardından konuşan eski eşi Nesligül Cavcav, ?Espri yapmıştır? dedi.

Vatan Gazetesi'ne konuşan Nesligül Cavcav, ?Ayrıca benim eski eşimi bu konularda aramamda bir sakınca olamaz, doğal bir şeydir? ifadesini kullandı.

Özcan'dan 1996 yılında boşandıktan 3 yıl sonra, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın oğlu Önder Cavcav'la evlenen Nesligül Cavcav, ?Zaten eski eşimin maaşında yazıldığı kadar bir artış olmadığını öğrendim. Evet kendisini aradım ama eski eşimin bunun üzerine yorum getirmesini, ben espri olarak değerlendiririm? diye konuştu. Özcan'dan 2 erkek çocuğu bulunan Nesligül Cavcav'ın Önder Cavcav'dan da 2 oğlu bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber