Spor yaparken başka neler yapabilirsiniz?

Haber Giriş : 03 Nisan 2008 17:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

Günün stresinden ve rehavetinden şikayet ediyorsanız, A kalite bir yer arıyorsanız ve spor yaparken eğlenmek de istiyorsanız Sporevi'ni mutlaka görmelisiniz.

Yasin Kaya'nın yazısı

Sağlığınız için spor

Sporevi adında kapılarını sizlere açan sıcak ve samimi bir mekan var. Onlar kendilerini ikinci yaşam alanı olarak adlandırmışlar. Aslında günün stresinden ve rehavetinden şikayet ediyorsanız ya da yolunuzun üzeriyse bence gidilip görülmeli biran evvel. İstanbul'un yol aralıklarında merkezi yerlere yakın denilebilecek uzaklıkta hem. Artık sadece otellerin, spor merkezlerinin ve diğer bu tarz adı spor aktivite mekanları olarak bilenen yerlerin içerisinde olan ve olması gerekenden çok daha fazlası SPOREVİNDE mevcut .

Bayrampaşa Terazidere Metro İstasyonu yanında, Güneş Caddesi'nde kurulan ve Avrupa standartları ile aynı ölçü ve kapasitede olan bu tesis beni Türk olduğum için birkez daha gururlandırdı. İçinde yok yok. Gözünüzle görmeniz bunu daha etkin hale getirecektir. İlk yapılışı ve üstün hizmet anlayışıyla Avrupa'da bile eşine rastlanılması zor olan A kalite bir yer. Dostlarınız, sevdikleriniz ve ailenizle iş yaşamınızın dışında yapmak istediklerinizi artık engellemeden yaşanılabilir alanlar keşfetmek ve cebinize uygun olan şekillerde de bundan istifade etmek zorundasınız.

Cafesi, çok amaçlı toplantı salonu, sineması, bowlingi? fazlası var eksiği yok misali bir mekan Sporevi. Yılını doldurmamış bu tesisin en büyük özelliği size uygulanan kan testi. Öyle hemen havuz, jakuzi ve hamam keyfi yapamıyorsunuz öncelikle size yapılan kan testi ve uygulamasına göre size açılan ve sunulan imkanlardan yararlanabiliyorsunuz. Hepatit ve diğer testler burda önemlilik arzediyor ki bu uygulama birçok yerde uygulanmıyor bile.

Benide en çok etkileyen 10.000 metrekarelik alana kurulmuş ve 400 araç kapasiteli böyle bir yerin olması sanıyorum İstanbul'luların spora yaklaşmalarını kolaylaştıracak. İçerdiği fitness, havuz, sauna, jakuzi, Türk hamamı, fin hamamı bowling salonu, bilardo, masa tenisi, restaurantlarla sizi rahatlatmayı ve stresslerinizden kurtarmayı hedefliyor. Şimdilerdeyse SPOREVİ'nin muammalı bir çalışması var. Oda üyelerine yönelik çeşitli etkinlik ve sosyal hizmetlerinin devamlılığına katkı sağlayacak çalışmalar. Her hafta belirlenen gün ve saatte içerisinde bulunan üye ve misafirlerine kültür, sanat ve sosyal çalışmaları destekleyici aktiviteler sunması.

Duyduğumda daha bir mutlu oldum. Spordan çıkıp elinizde bir meyva suyuyla sinema veya dia gösterisinde bulunmanız sizi hem hafta sonu hemde hafta sonuna kalmadan dinlendirecek ve böylelikle yapmak istediğiniz bir takım işleri burda halledebileceksiniz. Diyet uzmanları, spor eğitmenleri ile profösyonel tam bir kadroyla yıl boyunca üyelik sistemleri ve üyelere yönelik bu tarz çalışmalardan yararlanmanızda cep yakmayan ücretlerde.Bence vakit kaybetmeden ücretsiz tesisi görme şansına sahip olduğunuz gibi bence Sporevinin size sunduğu bu hizmetleri bir kerede orda görme imkanınız olsun derim bence. Hem sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın hemde kendinize zaman ayırmaya karar verin. Benimki sadece bir tavsiye?

www.sporevi.org

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber