Polisler, Orgeneral Büyükanıt'ı ziyaret etti

Haber Giriş : 03 Nisan 2008 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Polis Haftası nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Polis Haftası nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 163.yılı nedeniyle gerçekleşen ziyarette Köksal'a Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Özkan Elgin ile Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve bir grup değişik rütbelerde polis eşlik etti. Orgeneral Büyükanıt'ın makamında gerçekleşen ziyarette Genelkurmay Genel Sekreteri Tümgeneral Salih Zeki Yiğit de hazır bulundu.

Köksal, ziyaret sırasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'a bir plaket verirken, bayan polis memuru da çiçek sundu. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette polis heyetiyle bir süre sohbet eden Büyükanıt, ziyaretin anısına Köksal'a, Genelkurmay Başkanlığı'nın brövesinin bulunduğu bir şilt verdi. Ziyaret sonrasında hatıra olarak çekilen fotoğraflar Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınlandı.(ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber