Çevik Kuvvette görevli polis, tek kurşunla öldürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2008 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Özkan K., Mamak Otoban Köprü altında ölü olarak bulundu. Yapılan incelemelerde Koşan'ın ensesine sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde vatandaşların Mamak Otoban Köprü altında bir kişinin cansız bir şekilde yattığını ihbar etmesi ile ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde yerde yatan şahsın ensesine sıkılan tek kurşunla öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan incelemelerde ölen kişinin isminin Özkan Koşan olduğu ve Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri mesleğinde yeni olan ve kafasına sıkılan tek kurşunla öldürülen meslektaşlarının katillerinin yakalanması için inceleme başlattı.


Çevik Kuvvette görevli polis, tek kurşunla öldürüldü

Mamak'ta, Çevik Kuvvette görevli olduğu bildirilen bir polis memuru, silahla vurularak öldürüldü.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Özkan K. (25), Doğukent Caddesi üzerinde öldürülmüş olarak bulundu.

Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özkan K'nın tek kurşunla öldürüldüğünü belirlediler.

Emniyet yetkilileri, polis memurunun katil zanlısının tespit edildiğini ve olayın siyasi bir yönünün bulunmadığını kaydederek, zanlının arandığını bildirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber