Tatil dönüşü kaza geçiren öğretmen çift hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2008 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TATİL DÖNÜŞÜ KAZA GEÇİREN ÖĞRETMEN ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

- ÖĞRETMENLERİNİN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENEN ÖĞRENCİLER, SINIFTA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

- ÇİFTİN 5 YAŞINDAKİ OĞULLARININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

HASAN ATMACA - FERHAT ÖZER

Hafta sonu tatilini Gaziantep'teki yakınlarının yanında geçiren öğretmen çift, derse yetişmek için görev yerleri Şanlıurfa'ya dönerken geçirdikleri trafik kazasında öldü. Öğretmenlerinin hayatlarını kaybettiğini duyan öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Ahmet Erseven İlköğretim Okulu'nda görev yapan Veli-Sibel Tıraş çifti, hafta sonu tatillerini Gaziantep'teki yakınlarının yanında geçirdi. Öğretmen çift, derse yetişmek için sabah erken saatlerde yola çıktı. Veli Tıraş'ın kullandığı 01 UT 750 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep otoban yolu Birecik yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada Ahmet Erseven İlköğretim Okulu'nun 5-A sınıfı öğretmeni Veli Tıraş (30), aynı okulun 3-A sınıfı öğretmeni eşi Sibel Tıraş (28) ve araçta bulunan 5 yaşındaki çocukları Mehmet Tıraş yaralandı. Ağır yaralanan 3 kişi, Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çift Birecik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, yaralı çocuk ilk tedavinin ardından Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.

8 yıldır öğretmenlik yapan çiftin ölüm haberi, görev yaptıkları okuldaki öğretmen ve öğrenciler arasında üzüntüye yol açtı. Sabah hiçbir şeyden habersiz okula gelen Veli Tıraş'ın öğrencilerine öğretmenlerinin ölüm haberi, okul idaresi tarafından verildi. Çok sevdikleri öğretmenlerinin geçirdiği trafik kazasında eşi ile birlikte öldüğünü öğrenen öğrenciler, gözyaşlarına boğuldu. Öğretmenleri olmadığı için evlerine gönderilen öğrenciler, olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Veli Tıraş'ın bazı öğrencileri kötü haberden sonra evlerine gitmek yerine sınıflarında oturarak bir süre bekledi. Sınıfta öğretmenlerinin arkasından gözyaşı döken öğrencileri, öğretmenlerinin çok iyi bir insan olduğunu söyledi. Öğrenciler gözyaşlarını tutamayarak, "Öğretmenimiz melek gibi biriydi. Dersini en iyi şekilde anlatmaya çalışırdı. Trafik kazası geçirdiğini söylediler. Çok iyi biriydi, bizi çok severdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber