Bakanlık, dayak iddiasını yalanladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2008 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Bakanlığı tarafından, Nazmiye Yalçın isimli kişinin, kızının ölümüne neden olduğu ileri sürülen sürücünün serbest bırakılmasına ilişkin şikayette bulunmak üzere geldiği Bakanlıktan ''dövülerek dışarı çıkarıldığı'' iddialarının ''gerçek dışı'' olduğu belirtilerek, ''Bakanlığımıza gelen Nazmiye Yalçın isimli vatandaşımızla, ilgili müsteşar yardımcımız görüşerek şikayetini dinlemiştir' denildi.

Adalet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde çıkan haberlerde, dün şikayetini iletmek için Bakanlığa gelen Nazmiye Yalçın'ın ''dövülerek dışarı çıkarıldığı'' yönündeki gerçeğe aykırı beyanlarına yer verildiği belirtildi.

''Dün saat 11.00 sıralarında Bakanlığa gelen Yalçın ile ilgili müsteşar yardımcısının görüşerek şikayetini dinlediği'' bildirilen açıklamada, şöyle denildi:

''Şikayeti dinlenip 'gerekli incelemenin yapılacağı' belirtilmesine karşılık, kızını kaybetmiş olmanın verdiği üzüntünün etkisiyle yaptığı düşünülen kontrol dışı hareketleri üzerine vatandaşımız, doktor ve ambulans çağrılarak görevlilerce dışarı çıkarılmış ve hastaneye gönderilmiştir.


Vatandaş, memurlar eliyle karga tulumba dışarı atıldı


Söz konusu şahsın bazı gazetelerde yer alan beyanında 'İhsan Kalkavan ile birlikte gördüğü bir bakanlık çalışanının, müsteşar yardımcısının odasına girdiği' şeklindeki yargıyı ve ilgilileri zan altında bırakacak nitelikteki sözleri de tamamıyla hayal ürünüdür. Görüşme sırasında müsteşar yardımcısının odasında bulunan kişi Ankara Adliyesinde görevli bir hakim olup, haberde ismi geçen kişiyle ve konuyla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber