Doktorların dolabını soyan hırsız yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2008 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de hastanelere giderek doktorların şahsi dolaplarından çantalarını ve paralarını çaldığı iddia edilen bir kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlı B.T. (32), işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi tıp fakültesi hastanelerinde son zamanlarda bazı doktorların dolaplarından çanta ve paraları çalınmaya başladı. 24 Ocak 2008 tarihinde Seçil Arslansoyu'nun araç ruhsatı, kredi kartı ve kimliği, 1 Şubat'ta Serap Dedeoğlu'nun 20 YTL'si ve kredi kartı, 2 Şubat'ta Şenay Çitim'in iki cep telefonu ve 40 YTL parası, 15 Şubat'ta Dilek Küçükyılmaz'a ait elbise dolabından cep telefonu ve kredi kartları, 19 Şubat'ta Nalan Gülsen Ünal'ın 30 YTL parası, kredi kartları ve araba ruhsatı, 12 Mayıs'ta Aslı Aslan'ın 100 YTL'si ve kredi kartları, Serap Savaş Işıkhan'ın 10 YTL'si ve kredi kartları çalındı.

Yedi doktorun hırsızlıklarla ilgili olarak polise başvurmasının ardından İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hastanenin güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak izi çalışması yapan ekipler, takip sonucunda hastanede devamlı dolaşan bir kişiyi tespit etti. Dolaplardaki parmak izinin kendisine ait olduğu belirlenen zanlı B.T., Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu suçüstü yakalandı. Hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilen B.T., işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber