Şehidin oğlundan yürek burkan soru...

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2008 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ta Cudi Dağı'na düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen'in ikindi nanamazına müteakip cenaze namazı Kocatepe Camii'nda kılındı.

Şehit Binbaşı Türkmen'in cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay İkinci Başkanı Ergin Saygun ve aile yakınları katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, şehit binbaşı Türkmen'in eşi Çağla Türkmen, annesi Mükerrem Türkmen ve Raif Türkmen'e başsağlığı dileğinde bulundu.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ise şehittin ailesine başsağlığı diledi ve bu esnada şehittin kızı Ceren ve oğlu Doruk'u sevdi.

Namazın ardından tören birliğinin omuzlarında top arabasına konulan Türkmen'in cenazesi, daha sonra cenaze aracına nakledildi.

Cenaze aracının protokolün önünden geçişi sırasında Türkmen'in kızı Ceren Türkmen, asker selamında durdu. Türkmen'in 5 yaşındaki oğlu Doruk ise yakınlarının omuzlarında cenaze aracının geçişini izledi.

Şehidin oğlu Doruk'un "Babam ne zaman gelecek" sözleri ise cenaze namazına katılanların duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Türkmen'in cenazesi, Bursa'nın Mudanya ilçesinde yarın toprağa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber