Okula diye evden çıkan 3 kız öğrenci ortadan kayboldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Nisan 2008 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail TEMİZ/SAMSUN, (DHA)

SAMSUN'da ikiz kızkardeşler 16 yaşındaki Ç.B. ve D.B. ile arkadaşları D.P. ?Okula gidiyoruz' diyerek çıktıkları evlerine akşam dönmedi.Yaptıkları araştırmada kızlarının o gün okula gitmediklerini öğrenen veliler polise başvurdu. Kızların olaydan bir gün önce birbirlerine ?Sıkıldık. Gidelim buralardan' diye not yazdıkları belirtildi.

Olay dün Samsun'un Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Recep Tanrıverdi Lisesi 1'nci sınıf öğrencileri ikiz kızkardeşler Ç.B. ve D.B. ile arkadaşları D.P., dün sabah ?Okula gidiyoruz' diyerek evlerinden ayrıldı. Genç kızların akşam evlerine dönmemeleri üzerine, çocuklarının okula gitmediklerini öğrenen aileler durumu hemen polise bildirdi. İkizlerin babası Ömer 45 yaşındaki Faruk B., ?Kızlarım dün sabah ?okula gidiyoruz' diyerek evden ayrıldılar. Akşam eve dönmeyince merak ettik ve okulu aradık. Hiç okula gitmediklerini öğrendim. Kızlarımın başına kötü birşey gelmesinden korkuyorum? dedi.

Evde, kızların olaydan bir gün önce birbirlerine ?Sıkıldık. Gidelim buralardan' diye yazdıkları not kağıtları bulundu. Polis kayıp 3 kızın bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber