Uzman çavuşun önce tayını sonra cenazesi geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2008 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'ün Genç ilçesi Kavaklı köyü kırsal alanında teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman çavuş Mustafa Uğureli'nin (27) Kırıkkale'de bulunan baba evine ateş düştü.

Uzman çavuş Gökhan Aygün, Astsubay Beşir Zeytin ve köy korucuları Abdurahman Kalen, Abdullah Tarakçı ile Fikri Dinç'in yaralandığı çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Uğureli'nin şehadet haberi bu sabah Kırıkkale Etiler Mahallesi Karaca Caddesi üzerindeki evde ikamet eden ailesine ulaştı. Evli ve bir çocuk babası olan oğullarının şehit olduğunu haberini alan baba Doğan Uğureli ve Anne Fadime Uğureli teröre lanet okuyarak ağıtlar yaktı.

Anne Fadime Uğureli, oğlunun Ankara'ya tayininin çıktığını, Haziran ayında yeni görev yerine gideceğini belirterek uzun süre gözyaşı döktü. Gözyaşlarına hakim olamayan şehit babası Doğan Uğureli ise ''Vatan sağolsun'' demekle yetindi.

Şehit uzman Çavuş Mustafa Uğureli için bugün saat 14.00'te Elazığ Askeri Hastanesi'nde tören düzenlenecek. Daha sonra Kırıkkale'ye getirilecek olan cenaze Nur Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber