Migrene bir haftalık sürede çözüm...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 07 Mayıs 2008 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşte altın, gümüş ve çelik iğnelerle yapılan migren tedavisi...

Migren bir hastalık değil, belirtidir" diyen Dr. Nimet Kaşkarlı altın, gümüş ve çelik iğnelerle migren ataklarının önüne geçtiğini söyledi.Migren krizleri en sık rastlanan ve en fazla ağrıya yol açan nörolojik hastalıkların başında geliyor. Doğal Tıp Merkezi'nden Dr. Nimet Kaşkarlı doğal tedavi yöntemlerini kullanarak migreni kökünden çözmeyi başardığını açıkladı.

KALICI ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ

Vücudun herhangi bir bölgesinde meydana gelen bir problemin migrene yol açabileceğine dikkat çeken Kaşkarlı, "Beyin, çok hassas bir olgudur. Organlarda meydana gelen hasarları, beyin tedavi etmeye çalışır. Biz de ağrının beyinden kaynaklandığını sanırız. Oysa ki beyin, kendini zorlayarak sorunu çözmeye çalışır. Kısacası, vücudun herhangi bir yerindeki migreni tetikleyebilir" dedi.

İnsan vücudunda 14 meridyen ve 365 noktanın olduğunu vurgulayan Kaşkarlı, meridyenler sayesinde zarar gören organı tespit ettiklerini söyledi. Kaşkarlı, "Vücudumuzda organları besleyen bir enerji akımı vardır. Meridyenlerde meydana gelen tıkanma organların çalışmasını zorlaştırır. Esas, hastalık o meridyenin tıkanmasında sonra ortaya çıkıyor. Doğal tedavi yöntemleri, zarar gören meridyenin açılmasını sağlıyor. Altın, gümüş ya da çelikten yapılan iğneler batırılarak bloke olan hatların kısa sürede açıyoruz" dedi. Migrenin tedavi edilmediğinde insanların hayatını alt üst ettiğini anlatan Kaşkarlı, "40 senelik migreni bu yöntemleri uygulayarak bitirdik. Bütün ağrıların tedavisini bu yöntemleri rahatlıkla kullanabiliyoruz" dedi.

Münevver ÇAKIRTAŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber