Öğrenci servisi 3 araca çarparak durabildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2008 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antakya'da bir öğrenci servisi ile 2 otomobilin karıştığı zincirleme kazada yol savaş alanına döndü. Bir çok öğrencinin yaralandığı kazada öğrenci servisinin devrilmemesi ise büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre kaza; Antakya - Harbiye yolu üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; Harbiye'den Antakya istikametinde doğru seyir halinde bulunan Tahsin Vural yönetimindeki 31 D 3577 plakalı otomobil, Yaman Restaurant önünde bulunan kavşakta dönüş yapmak için yavaşlayınca, yine aynı istikamette seyir halinde bulunan Vehbi Reyhanlı'nın kullandığı 31 FU 551 plakalı otoya arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen oto Antakya'dan Harbiye istikametine doğru seyir halinde bulunan ve içerisinde 14 öğrencinin bulunduğu Ali Keremoğlu yönetimindeki 31 S 0397 plakalı öğrenci servisine çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada bir çok öğrenci yaralandı. 31 D 3577 plakalı araçta bulunan 1 bayan da başından yaralandı. Acilen hastaneye kaldırılan bayanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol, polislerin ve vatandaşların kazaya karışan araçları yol kenarına almasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Bu arada kazanın yaşandığı kavşakta sürekli kazaların meydana geldiğini belirten çevre sakinleri, sürekli yaşanan kazalara tepki göstererek bu kavşak için bir an önce önlem alınmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber