Yurtta hava tahmini

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2008 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğu bölgelerimizde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği bekleniyor. Yağışların, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, iç ve batı kesimlerde güneşlenmeyle birlikte 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde zaman zaman batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 23 İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22 İzmir: Az bulutlu ve açık 28 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26 Antalya: Parçalı bulutlu 26 Samsun: Parçalı bulutlu 19 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 18 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, etkili olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 10 Diyarbakır: Parçalı bulutlu 26

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber