Okula alınmayınca güvenlik görevlisine saldırdılar

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Mayıs 2008 13:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ADANA'da, içeri girmelerine izin verilmeyen lisenin güvenlik görevlisinin üzerine saldıran 2 kişi, olay yerine gelen polislere de direnince yaka paça gözaltına alındı.

Gazipaşa Mahallesi'ndeki Borsa Lisesi'ne gelen 21 yaşındaki Eyyüp Timurlenk ile 27 yaşındaki Kerem Akdeniz, okul bahçesine girmek istedi. Kapıdaki özel güvenlik görevlisi, herhangi bir idareciyi ziyaret amacıyla gelmedikleri anlaşılan bu kişileri, öğrenci de olmadıkları için içeri almadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada sinirlenen Timurlenk ve Akdeniz, güvenlik görevlisine saldırdı, yanlarında getirdikleri bıçakla tehditler savurdu. Olayı gören okul yöneticilerinin haber vermesi üzerine gelen polis, Akdeniz ile Timurlenk'i yakaladı. Akdeniz, polis otosuna bindirilirken, direnen Timurlenk, yere yatırılıp, elleri kelepçelenerek, etkisiz hale getirildi.

Bu sırada oğlunun kavgaya karıştığını haber alan Eyyüp Timurlenk'in annesi Cennet Timurlenk de olay yerine geldi. Bir polisin, oğlunu yerde yatırıp, kelepçelemeye çalıştığını gören kadın, çocuğunu ellerinden almak istedi. Araya giren diğer polisler anneyi uzaklaştırdı.

Daha önce de okula geldikleri, bu kez gelişlerinde ise amaçlarının kavga etmek, okulda olay çıkarmak olduğu ileri sürülen 2 zanlı, ?görevli memura fiili saldırı ve direnme' suçlarından gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber