Polis anılarına ödüllü yarışma

Haber Giriş : 27 Mayıs 2008 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekli emniyet müdürleri "Vatandaşın Polis Hakkındaki Görüş ve Anıları" konulu bir yarışma düzenledi. Jürisinde 4 emniyet genel müdür yardımcısının da olacağı yarışma ile halkın polis hakkındaki düşünceleri de analiz edilmiş olacak.

Halkın polise ilişkin düşüncelerini anlamak ve ilginç anıları yayınlamak amacıyla Türkiye genelinde bir yarışma başlatıldı. Emekli emniyet müdürlerinin organize ettiği yarışmada, seçici kurul tarafından birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin, dördüncüye bin 500, beşinciye ise bin YTL ödül verilecek.

Türkiye genelindeki tüm emniyet binalarında hafta başında ilan edilen yarışmayı, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çağın Polisi Dergisi'nin düzenledi. Birden fazla yazının kabul edilmeyeceği yarışmaya gönderilen anılar ve düşünceler ayrıca kitaplaştırılarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanacak.

15 Ağustos 2008 tarihine kadar posta, e-posta yada cd olarak gönderilecek yazıları Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Emin Arslan, Mehmet Tokgöz, Celal Uzunkaya, Ali Kolat, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, Eğitim Daire Başkanı Mustafa Çankal, Güvenlik Daire Başkanı İsmail Çalışkan, Haberleşme Daire Başkanı Nizamettin Acar, İdari ve Mali İşler Başkanı Şevket Taşdelen, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Ahmet Pek, Koruma Daire Başkanı Mustafa Bal, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Özkan Elgin, Ankara Polisevi Müdür Ahmet Sarıca, Polis Başmüfettişi Erol Özdemir ile dergi yöneticilerinden oluşan 20 kişilik heyet değerlendirecek.

Yarışma sonucunda kazanan 5 yazı, 1 Ekim 2008 tarihinde ilan edilecek. Ödül kazananlar Ankara'da konuk edilerek ödülleri törenle verilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber