Astsubay Tarlacı, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2008 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Muradiye ilçesinde tutuklu taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu ağır yaralı olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Astsubay Mehmet Tarlacı, bu sabah tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. Şehit astsubay, Asker Hastanesi'nde düzenlenen tören sonrası askeri uçakla memleketi Konya'ya gönderildi.

Van'ın Muradiye ilçesinde mahkemeye çıkarılan ve tutuklanan Murat Bakan'ı Erciş ilçesinde bulunan cezaevine götürürken askerlerinde içinde bulunduğu Suat Bilici yönetimindeki 65 LC 601 plakalı minibüse 65 DK 439 plakalı kamyonet Karahan mevkinde çarpışmıştı.

Olay yerinde Uzman Çavuşlar Tuncay Ateş ile Gökhan İşler şehit düşerken, ağır yaralı olan Astsubay Mehmet Tarlacı ile Jandarma Er Fatih Arsak Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Ertesi gün sabahında er Fatih Arsak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Hastanede tedavi altında tutulan Astsubay Mehmet Tarlacı ise bu sabah 06.30 sıralarında hayatını kaybetti. Böylece Muradiye'de meydana gelen kazada şehit sayısı 4'e çıkmış oldu.

Araştırma Hastanesi'nde savcının yaptığı otopsi sonrası Tarlacı, Van Asker Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan törenin ardından Tarlacı, askeri uçakla memleketi Konya'ya uğurlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber