Vakıfbank'ın öğretmenlere özel kartın avantajları

Haber Giriş : 22 Ekim 2004 00:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VAKIFBANKIN MENSUPLARIMIZA YÖNELİK SUNACAĞI HİZMETLER

BANKA tarafından mensuplarımıza; ?M.E.B logolu? yurtiçi ve yurtdışında geçerli (MasterCard ve/veya Visa Card) kredi kartı (Bankaca yapılacak istihbaratlarının olumlu olması kaydı ile) bastırılacaktır. Her kart için 9 adet ek kart imkanı sunulacaktır. Kartların dağıtımı banka tarafından yapılacaktır.

BANKA tarafından mensuplarımıza kurye firması aracılığıyla gönderilecek ÖĞRETMENİM Kredi Kartının limiti asgari 1 Milyar TL olacaktır. Banka mensuplarımızın talebine istinaden kredi kartı limitlerini arttırabilecektir.

ÖĞRETMENİM Kredi Kartları dünya standardında prestijli bir kart olacak ve söz konusu kart ile Türkiye genelinde BANKA ile anlaşmalı 17000 işyerlerinde taksitli harcama yapılabilecektir.

Mensuplarımızı, ÖĞRETMENİM kredi kartları ile yurtdışında Visa ve/veya MasterCard-EuroCard logolu yabancı BANKA şubelerinden ve otomatik para çekme makinalarından (ATM) özel şifrelerini kullanarak ilgili ülkenin para biriminden tahsis edilen limit dahilinde nakit çekebilecektir.

BANKA tarafından KURUM mensuplarına kredi kartı verilecektir. BANKA, KURUM mensuplarının M.E.B logolu kredi kartı ile yurtiçi ve yurtdışında yaptığı harcamalar üzerinden KURUM mensuplarına %0,5 ( bindebeş ) vakıfpara verecektir. Ayrıca Banka, personelimizin yapmış olduğu harcamanın belirli bir yüzdesini Eğitime % 100 Destek Projesine nakit para olarak aktaracaktır.

Mensuplarımız, ?ATM Paylaşımı? konusunda BANKA ile T.C.Ziraat Bankası arasında mevcut olan anlaşma nedeniyle KURUM mensupları, BANKA Banka tarafından kendilerine verilecek kartları kullanarak T.C.Ziraat Bankası'nın Türkiye genelindeki yaklaşık 1500 civarındaki ATM'inden işlem yapabileceklerdir.

Mensuplarımız, BANKA tarafından kendilerine verilecek olan kartları ile Bankamız ATM Cihazları ve ?Altın Nokta? üyesi olan Akbank, Garanti, Dışbank ve Koçbank'ın Türkiye genelindeki toplam 4400 adet ATM Cihazlarından işlem yapabileceklerdir.

BANKA tarafından mensuplarımıza verilecek kredi kartları için mensuplarımızdan kullanım süresince herhangi bir ücret talep edilmeyecek; Kredi kartı ile ilgili harç, vergi v.b. ödemeler BANKA tarafından karşılanacaktır.

Mensuplarımıza verilecek kredi kartları kayıp ve/veya çalıntıya karşı BANKA tarafından sigorta edilecek ve bu işlemle ilgili mensuplarımızdan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Mensuplarımız; BANKA tarafından kendilerine tahsis edilecek kredi kartı limitlerinin belli bir kısmını ve/veya dilerlerse tamamını %100 güvenli bir şekilde internette kullanabilecek ve bu konudaki yurtiçi ve/veya yurtdışı mail order limit belirleme işlemini kendileri yapabilecektir.

Ekonomik koşullar olağanüstü durum arz etmediği sürece BANKA, mensuplarımıza verilecek olan M.E.B Logolu özel kredi kartlarına cari faiz oranı üzerinden % 10 noksanı ( Örneğin,; Bugün için Kredi Kartı cari faiz oranı % 5,75 olup, KURUM mensuplarına % 10 noksanı ile % 5,18 olarak uygulanacaktır. ) uygulanacaktır.

Kredi kartlarına ilişkin ödemeler ülke genelinde hiç bir ücret alınmaksızın tüm BANKA Şubelerinden tahsil edilebileceği gibi düzenli ödeme talimatı, İnternet Bankacılığı veya Call Center aracılığı ile mensuplarımızın BANKA nezdindeki açtıracakları Bankomat-724 hesaplarından da tahsil edilebilecektir.

Mensuplarımızın yaptığı harcamalar ve çektikleri nakit miktarlar, her ay kendilerine gönderilecek Hesap Bildirim cetvelleri ile bildirilecektir. Yurtiçi harcamaları ve nakit çekişleri Türk Lirası, yurtdışı harcamaları ve nakit çekişleri ise ödemeyi istediği döviz cinsinden mensuplarımıza bildirilecektir.

Internet üzerinden hizmet alıp Hesap Bildirim Cetvellerini görmek ve her türlü ücretsiz bankacılık hizmeti almak isteyen Mensuplarımız, BANKA?nın İnternet Bankacılığı hizmetlerinden faydalanabileceklerdir.

Hesap Bildirim Cetvelleri her ay düzenli olarak mensuplarımızın adresine gönderilecektir. Postadaki gecikmelerden etkilenmemek için talep eden mensuplarımız BANKA tarafından faks ile HBC'leri gönderilecektir.

Mensuplarımız, hesap durumu ve kredi kartı borcu ayrıca; 7 gün 24 saat hizmet veren INFOBANK Servisinin (Ankara 0-312-342 24 24 İstanbul 0-212-231 95 95) telefonlarını arayıp 5 ve 1 tuşlayarak, mesai saatlerinde ise BANKA Şubelerinden veya Bankanın Kredi Kartları Merkezi Müşteri Hizmetleri Servisinden öğrenilebecektir. BANKA ?nın internet şubesine kayıtlı olan mensuplarımız ise, internet üzerinden ya da 444 0 724 numaralı VakıfBank-724 Şubesinden öğrenebileceklerdir.

Mensuplarımız ATM Cihazlarında kullanacakları kredi kartı şifreleri BANKA tarafından adreslerine gönderilecektir. Mensuplarımız, talep etmeleri durumunda söz konusu şifrelerini Banka ATM' lerinden değiştirebileceklerdir.

Mensuplarımızın talepleri doğrultusunda her türlü tasarrufları; yatırım fonu, hazine bonosu, devlet tahvili, altın alış/satış, repo ve hisse senedi gibi pek çok alternatif yatırım araçları ile BANKA'nın tecrübeli yatırım uzmanları tarafından değerlendirilecektir.

Türk Telekom, Turkcell, Telsim, Kablolu TV, Tedaş/Bedaş, İSKİ, İZSU, Adana Su, Alanya Su, EGO, İGDAŞ, Bursa/Eskişehir Botaş v.b. fatura ödemeleri mensuplarımızın vereceği talimat ile BANKA tarafından düzenli ödemeye alınacaktır.

Mensuplarımız, Motorlu kara taşıtları vergisi, trafik cezaları, tapu harçları ödemeleri, havale v.b. tüm işlemlerini BANKA Şubeleri ve BANKA Internet Bankacılığı aracılığı ile ücretsiz yapabileceklerdir.

BANKA, mensuplarımıza taksitli ihtiyaç kredilerinde, Konut kredilerinde ve otomobil kredilerinde cari faiz oranının % 5 noksanı uygulayacaktır. ( Örneğin ; Bugün otomobil içn cari faiz 12 aylık % 1.80, KURUM mensuplarına cari faiz oranının % 5 noksanı ile % 1,71 uygulanacaktır.) Otomobil kredilerinde araç rehni yeterli olacak, ayrıca kefil alınmayacaktır.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber