Doktorlu uyuşturucu şebekesi çökertildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2008 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenlediği iki ayrı operasyonda toplam 21 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

İçlerinde devlet hastanesinde doktor olarak bir kişinin de bulunduğu kişilerin üzerlerinde ve gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü istihbarat çalışmaları ve yaptığı takipler sonucu il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik olarak iki ayrı operasyon düzenledi.

"MIZRAP" ve "SONBAHAR" ismi verilen operasyonlarda Hacettepe Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü'nde doktor olarak çalışan Erden A.'nın da bulunduğu toplam 21 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan kişilerin üzerlerinde ve gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda 58017 gram hint keneviri, 2859 gram toz esrar, 230 YTL para ve uyuşturucu madde naklinde kullanılan bir adet araç ele geçirildi. Yakalanan kişilerin emniyette yapılan sorgulamalarında 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diger 17 kişi, haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber