Bakan Özak'ın oğlu mısırı sevdi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 11 Haziran 2008 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayındırlık Bakanı Faruk Özak'ın oğlu Mehmet Akif Özak'ın ortak olduğu Öztok isimli şirket, bardakta mısır işindeki ikinci şubesini yine Atatürk Havalimanı'nda açtı. Yeni adres Dış Hatlar Terminali

Bayındırlık Bakanı Faruk Özak'ın oğlunun yarı yarıya ortağı oldu firma bardakta mısır satmak için Atatürk Havalimanı'nda ikinci şubesini açtı. ÖzTok adlı firma ilk şubesini geçtiğimiz ocak ayında İç hatlar Terminali'nde açarken, zincirin ikinci şubesini Dış Hatlar terminalinde açtı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ın oğlu Mehmet Akif Özak geçtiğimiz yıl Cem Tokgöz ile yarı yarıya ortak bir firma kurdular.

SOYADLARININ İLK HECESİ

İki ortak firmaya da soyadlarının ilk hecelerini oluşturan Öz ve Tok'u birleştirerek Öztok ismini verdi. Firmanın kurulmasının ardından iki ortak 30 bin YTL ödeyerek Malezya asıllı firmadan Türkiye'ye getirilen bardakta mısır satışı için Frenchising (isim hakkı) sistemiyle bayilik aldı. Bayiliğin ardından gerekli izinlerin alınmasından sonra firma ilk şubesini geçtiğimiz ocak ayında İç Hatlar Terminali giriş katında hizmete açmıştı.

Abdullah Gül'ün oğlu da mısırcı

TÜRKİYE'de aralarında büyük alış veriş merkezlerinin bulunduğu bir çok yerde standı bulunan mısır sektörüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün (16), Ankara'da iki alışveriş merkezinde bardakta mısır satmak için arkadaşlarıyla stant kurduğu ortaya çıkmıştı.

Sinan KAL / İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber