Memurları peş peşe kalp krizi geçiren Kilis emniyeti kurban kesti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2008 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü, personellerinin son günlerde peş peşe kalp krizi geçirmesi üzerine 3 kurban keserek fakir vatandaşlara dağıttı.

Polisevi Bahçesi'nde gerçekleştirilen kurban kesimi öncesinde açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, 4 ay içerisinde 4 personellerini kaybettiklerini belirterek, "2 arkadaşımız kalp krizinden hayatını kaybetti. 2 arkadaşımız da yakalandıkları amansız hastalıktan ötürü öldü. Önceki gün de bir polis memuru arkadaşımız kalp krizi geçirdi. Bu arkadaşımız Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde kalp ameliyatı oldu. Polislik stresli bir meslek. Kalp krizi sayısında artış olması nedeniyle

kurban kesme ihtiyacı hissettik. Personel Şube Müdürlüğümüz, 25'er kişilik gruplar halinde hastanede sağlık kontrolünden geçirilecek. Tüm arkadaşlarımızın bu kontrolden geçmesini istiyorum. Allah bütün arkadaşlarımızın katkısı ile alınan bu kurbanımızı kabul etsin" dedi.

Kurbanlar kesildikten sonra Kilis Müftülüğü'nden görevlendirilen bir din görevlisi dua okudu. Kurban kesimine İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan'ın yanı sıra müdür yardımcıları, şube müdürleri, komiserler ve polis memurları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber