Karadeniz sele teslim

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Haziran 2008 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erol KÜÇÜKOĞLU/ORDU,(DHA)

ORDU'nun Fatsa İlçesi Bolaman Beldesi'nde etkili olan yağmur, limanı tanınmaz hale getirdi. Bolaman'da, açıkta bulunan tekneler, ağaç ve kütük yığınlarından suyun görünmemesi nedeniyle denizin ortasında mahsur kalıp limana yanaşamadı.

Dün akşam sağanak yağmur nedeniyle dere ve sel sularıyla gelen ağaç parçaları yüzünden Fatsa İlçesi Bolaman Beldesi'nde ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.

Odun yığınlarından deniz yüzeyinin görünmediği Bolaman Limanı'na, açıkta kalan bazı küçük balıkçı tekneleri yaklaşamayarak mahsur kaldı. Bolaman Limanı'nda denizi seyreden bazı vatandaşlar, ?Sağnak yağmur ve fırtına limanı bu hale getirdi. Yıllardır burası böyle olmamıştı. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan bölgenin biran önce temizlenmesini istiyoruz? dedi. 22 yıldır Bolaman'da yaşadığını söyleyen ve denizden odun toplayan 58 yaşındaki Ali Ergenç ise, ?Kışlık odun burada böyle çıkıyor. Önceden balık tutmak için denize olta atıyorduk. Şimdi odun topluyoruz. Bu da denizden gelen bereket? diye konuştu. 2 çocuk annesi 54 yaşındaki Fatma Ergün ise, ?Bugün denizden balık yerine odun çıkarıyoruz. İhtiyacımız da vardı? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber