Yurtta hava tahmini

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2008 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurt genelinde yağış beklenmezken, bütün bölgeler az bulutlu ve açık, yurdun kuzey kesimleri zamanla parçalı bulutlu, Karadeniz kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, yurt genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Güney ve batı bölgelerimizde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, kuzeybatı kesimlerde zamanla kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 32 İstanbul: Az bulutlu ve açık (Rüzgar; il genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek) 30 İzmir: Az bulutlu ve açık (Rüzgar; il genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek) 34 Adana: Az bulutlu ve açık 34 Antalya: Az bulutlu ve açık 36 Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 27 Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 26 Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber