Polis memuru ile gençler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2008 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir polis memuru ile gençler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü. Seken kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 14 yaşındaki çocuk ile darbedilen polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Batman Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı ve yıllık izinde olduğu öğrenilen polis memuru Ali Y, Erdek ilçesinden yaz tatili için pansiyon kiralamak amacıyla Balıkesir'e geldi.

Bandırma Öğretmenevi'nde konaklayan Ali Y, dün gece öğretmenevinin yakınındaki Çınarlı Mahallesi'nde, alkollü oldukları öne sürülen bir grup gencin sözlü saldırısına uğradı.

Taraflar arasında bu nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darbedilen ve tabancası alınan polis memuru ile gençler arasında kovalamaca yaşandı.

Kovalamaca sırasında polis memurunun tabancasıyla ateş edilmesi sonucu gençlerden Okan Alataş (35) ile olay anında bir marketin önünde bulunan Müslüm Colganlı (14) yaralandı.

Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesine kaldırılan Okan Alataş, saat 05.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Kapıdağ Devlet Hastanesinde, göğsündeki kurşun ameliyatla çıkarılan Colganlı'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Darp sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan, daha sonra gözaltına alınan polis memuru Ali Y, cumhuriyet savcısından izin alınarak, yeniden hastaneye kaldırıldı.

Polis memuru Ali Y'nin yanı sıra Ali Y. ve Mert K'nin gözaltına alındığı, polis memurunun silahının gençlerden birinin üzerinde bulunduğu, olay yerinde bulunan 12 adet boş kovanın incelemeye alındığı bildirildi.

Bu arada, olay sırasında Çınarlı Mahallesi'nde iki ayrı düğün yapıldığı ancak olayın bu düğünlerle ilgisi bulunmadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber