Deniz Baykal ve Ekrem Paşa'nın villaları yanıyordu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2008 21:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Torba Mahallesi'nde, bugün akşam saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler, Deniz Baykal ve Jandarma eski Komutanı Ekrem Dinç'in villarının da bulunduğu bölgeye ulaşmadan son anda söndürüldü.

Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki Deniz Baykal'ın villasının da bulunduğu Çamlı Tepe Tatil Sitesi ile Jandarma eski Komutanı Ekrem Dinç'in villasının bulunduğu Maviköy Tatil Sitesi yakınlarında saat 18.30 sıralarında orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, korku ve panik yarattı. Yaklaşık 90 villanın bulunduğu sitelerde yaşayan tatilciler gergin anlar yaşadı. Villalara ve tatil sitelerini 30 metre kala kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmalarına Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden ve Bodrum Orman İşletme Şefi Doğan Demir de komuta etti. 2 helikopter, 6 arazöz ve 40 orman işçisiyle müdahale edilen yangına, 40'a yakın tatil köyü personeli de müdahale etti. Tatilciler de söndürme çalışmalarına destek verdi. Villalarda kalan bazı yabancı turistlerin evlerini terk edip yangın bölgesinden uzaklaştıkları görüldü.

İki saat içerisinde tamamen kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarına başlanan yangında 3 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü açıklandı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber