Toki'nin site yönetim hizmeti takdir topluyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2008 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurt genelinde gerçekleştirdiği konut projeleri ile Türk halkının yüzünü güldüren TOKİ, 'Site Yönetimi Hizmeti' ile çıtayı daha da yükseltiyor. Alışılagelmiş toplu konut projelerinin ötesinde bir hizmet anlayışı sunan TOKİ, halkın takdirini yopluyor.

Kaliteli ve hesaplı konutlarla herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen TOKİ, bununla da yetinmeyip, konut sahiplerine 'Site Yönetim Hizmeti'de sunuyor. Bunun için ince eleyip sık dokuyan TOKİ, site yönetimlerini de ehil ellere teslim ediyor. TOKİ, konutların tesliminden sonra ortaya çıkabilen güvenlik, kapıcı hizmeti ve çevre düzenlemesi gibi sorunları, profesyonel bir site yönetim hizmeti ile ortadan kaldırmayı hedefliyor. Örneğin, Erzincan'da yapılan toplu konutların site yönetimini üstlenen Boğaziçi

Konut A.Ş. site sakinlerinin yanı sıra, üst düzey kurum amirlerinin de takdirini topluyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a ortak bir mektup yazan Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ve İl Genel Meclis Başkanı Sinan Kartal, verilen hizmetlerden övgüyle söz ediyor. Erzincan halkının konut edindirme projelerini destekleyen yönetim ve organizasyon çalışmalarından duyduğu memnuniyetin dile getirildiği teşekkür mektubunda, özetle şöyle deniliyor:

"Konut edindirme faaliyetlerinin bir tamamlayıcısı olarak düşünülen Konut Hizmet Yönetiminin en başarılı örneklerinin verildiği Erzincan'ımızda, yapılan güzel işlere kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Birçok hizmeti, benzerlerinden çok ucuza mal etmeyi bilen; güvenlik ve temizlikten çevre düzenlemesine, bakım çalışmalarından teknik destek ve otomasyona kadar pek çok hizmeti, özel sektöre göre daha düşük bütçeyle üstelik kaliteli bir şekilde hayata geçiren yönetim ve organizasyon anlayışından dolayı, ilgili

kişilere teşekkür etmek bizim için bir borç olmuştur".

TOKİ'nin İstanbul Hadımköy Akpınar konutlarının da site yönetimini üstlenen Boğaziçi Konut A.Ş., burada verdiği hizmetler ve yeniliklerle göz dolduruyor. Site sakinlerinin taleplerini hızlı bir şekilde değerlendirip yerine getiren Konut A.Ş., son olarak buradaki konutların etrafını galvanizli çitlerle çevrileceğini ve bundan dolayı site sakinlerinden herhangi bir ek ücret talep edilmeyeceği müjdesini verdi. Bu haber konut sahipleri tarafından sevinçle karşılanırken, TOKİ'ye de haklı bir gurur yaşatıyor.

Bu konuda gazetemize değerlendirmede bulunan Boğaziçi Konut A.Ş. Genel Müdürü İlhan Kartal, "Biz TOKİ'den aldığımız hizmet bayrağını büyük bir özenle taşıyoruz. Bizim hizmet anlayışımızda "iş bitti" cümlesine yer yoktur. Sürekli çalışıyoruz, yeniliklere imza atıyoruz. TOKİ'nin bize olan güvenine layık olmak ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece-gündüz çalışıyoruz" değerlendirmesini yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber