Memur Adaylarının, Milli Savunma Bakanlığından Talebi

Milli Savunma Bakanlığının, askerlik sınav ve test süresini 3 günden 25 güne çıkarmış olması ve bu uygulamanın bu celp döneminde gerçekleşecek olması çok sayıda memur ve öğretmen adayını mağdur edecektir. Düzenlemenin yapıldığı ve haber olarak sitemizde yer aldığı günden bu yana, çok sayıda aday, mağdur olacaklarını belirterek, Milli Savunma Bakanlığından bu mağduriyeti çözecek bir çözüm beklemektedir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2008 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

memurlar.net forumunun KPSS-B, KPSS-A ve KPSS-Öğretmenlik kategorilerinde yazışan binlerce aday bulunmaktadır. Çoğu lisans mezunu olan adaylar KPSS'ye girmiş ve önümüzdeki dönemde açıklanacak kontenjanları beklemektedirler. Özellikle öğretmen adayları, KPSS sonuçlarının açıklanmasını müteakip Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanacak kontenjanları merakla beklemektedir.

KPSS, kamuda iş bekleyen binlerce aday için çok hayati bir nitelik arz etmektedir. Bu bağlamda, gerek memur kontenjanları gerekse de öğretmen kontenjanları bir çok adayın geleceğini önemli ölçüde etkileyecektir. Ancak, 25 güne çıkarılan muayene süresi bir çok adayı mağdur edecektir.

Devletin, acil olarak, silah altına alınması gereken askere ihityacı olmadığını belirten adaylar, yaşanan sorunun çözümü için Milli Savunma Bakanlığının bir düzenleme yapmasını beklemektedir.

Memurlar.net forumunda yazışan adayların tepkilerini okumak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber