Ergenekon, kilisede fotoğraflanmış

Haber Giriş : 17 Temmuz 2008 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakit gazetesi, Ergenekoncuların Türk Ortodoks Kilisesi'nde gerçekleştirdikleri belirtilen toplantılara dair hiç yayınlanmamış fotoğraflarını yayınladı.

Karaköy'deki Türk Ortodoks Kilisesi'nin avlu, koridor, salon ve kilise bölümünde çekildiği anlaşılan resimlerde, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kuvvayı Milliye Derneği Başkanı emekli Albay Fikri Karadağ, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kuvvayı Milliye Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Görüm, Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Büyük Hukukçular Derneği Başkanı Av. Kemal Kerinçsiz, Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol ile geçtiğimiz günlerde kanserden ölen ve Ergenekon'un kasası olduğu belirtilen Kuddusi Okkır gibi isimler hep birlikte görülüyor.

Fotoğrafların yemekli toplantı bölümünde Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu grubun yemekle birlikte şarap içtikleri, ev sahibi Sevgi Erenerol'un da misafirlerini rahat ettirebilme çabasında olduğunu gösteriyor.

Yemek yenen salonun duvarlarındaki Hıristiyan dininin sembolü olan ikonalı figürler ve bazı Hıristiyan din adamlarına ait resimlerin bulunması dikkat çekiyor. Ortaya çıkan resimlerde Ergenekon Terör Örgütü'ne üye olmak ve yönetmek suçlarından gözaltına alınıp tutuklanan bu isimlerin toplantılarını kilisede bile yaptığı anlaşılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber