SBS ve DPY Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, öğrencilerin tek sınavla değerlendirilmemesi amacıyla, OKS'nin yerine yapılmasına karar verdiği ilk SBS'de sonuçlar açıklandı. SBS açıklandıktan sonra yapılacak herhangi bir işlem olmayacak. Tercihler 8. Sınıf SBS sınavından sonra yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu sebeple SBS'de dereceye giren öğrencileri de açıklamayacak. * 2008 Yılı Devlet Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınav sonuçları açıklandı * 2008 SBS (6. ve 7. sınıflar ) İstatistiki Bilgileri * SBS'de en fazla birinci İstanbul'dan çıktı. İşte illere göre sıralama * 2008 Seviye Belirleme Sınavı ve DPY Bursluluk Sınavı (6 ve 7 nci Sınıflar) e-Kılavuzu * 64 Soruda Ortaöğretime Geçiş Sistemi

Haber Giriş : 31 Temmuz 2008 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SBS açıklandıktan sonra yapılacak herhangi bir işlem olmayacak.

Tercihler 8. Sınıf SBS sınavından sonra yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu sebeple SBS'de dereceye giren öğrencileri de açıklamayacak.

Bu yıl son kez yapılan Ortaöğretim Kurumları Sınavı'nın (OKS) yerini alacak olan ve ilki 21 Haziran'da, 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları saat 13.00'da açıklandı.


SBS Sonuçları için tıklayınız


2008 Yılı Devlet Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı Sınav Sonuç Bilgileri (6,7 Sınıflar) İÇİN TIKLAYINIZ.

2008 Yılı Devlet Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı Sınav Sonuç Bilgileri (5,8,9,10,11 Sınf) İÇİN TIKLAYINIZ.


Milli Eğitim Bakanlığı'nın, öğrencilerin tek sınavla değerlendirilmemesi amacıyla, OKS'nin yerine yapılmasına karar verdiği ilk SBS'de sonuçlar açıklandı. İller bazında sıralama yapılmayacak olan SBS sonuçlarını, 6. ve 7. sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı'nın www.meb.gov.tr internet adresi üzerinden, TC kimlik numaralarını girerek görebilecekler. Sonuçlar, öğrencilerin adreslerine de gönderilecek. SBS açıklandıktan sonra yapılacak herhangi bir işlem olmayacak. Tercihler 8. Sınıf SBS sınavından sonra yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu sebeple SBS'de dereceye giren öğrencileri de açıklamayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber