Öğretmeni vahşice öldürdüler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2008 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te 1 haftadır haber alınamayan öğretmen çuval içerisinde boğazı kesilmiş olarak tarlada ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bir ilköğretim okulu 4. sınıf öğretmeni olan Mustafa T. (31) 1 hafta önce yakınlarının araması üzerine mesaj çekerek 'müsait değilim daha sonra görüşelim' dediği ileri sürüldü. Daha sonra kendisinden haber alınamazken Burç Beldesi İncesu Köyü yakınlarında bir çobanın yayılan koku üzerine ceset fark etmesiyle olay jandarma ekiplerine bildirildi.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri üzeri çalılarla kapatılan bir çuval bulunca incelemelerine başladı. Çuval içinde çıkan ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde şahsın kemiklerinin kırıldığı ve boğazının yanı sıra kollarının ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yada satırlarla meydana geldiği tahmin edilen kesikler tespit edildi. Dehşete düşüren olayı aydınlatmaya çalışan jandarma ekipleri, kısa sürede tanınmaz hale gelen cesedin ilköğretim okulu 4. sınıf öğretmeni Mustafa T.'ye ait olduğunu belirledi.

Bunun üzerine yakınlarına haber verilirken ceset üzerinde yapılan otopside şahsın yaklaşık 1 hafta önce öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Öte yandan iddiaya göre Mustafa T.'nin bir süre önce arkadaşı için kredi çektiği ve olayın bu sebepten dolayı olabileceği ileri sürüldü. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber