AKP'de gece yarısına kadar süren toplantı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Eylül 2008 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'ye yönelik CHP'nin gündeme getirdiği ?1 milyon dolar iş takibi parası aldı? iddialarının görüşülmesinin beklendiği AKP Merkez Yürütme Kurulu dün gece geç saatlere kadar sürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konunun araştırılması için parti içi talimat vermişti.

Başbakan Erdoğan başkanlığında dün Genel Merkez'de yapılan AKP MYK iki hafta aradan sonra toplandı. Gece yarısına kadar süren toplantıda Dişli'ye yönelik iddiaların tartışılması bekleniyordu. Kulislerde Dişli ile ilgili son gelişmelerin ele alındığı konuşuldu. MYK'da ayrıca milletvekillerinin milli maç için Ermenistan'a gidip gitmemesi de değerlendirildi. Futbol Federasyonu milletvekillerine davetiye göndermişti. AKP'li vekiller, Erivan'a gitmek için grup yönetiminden izin istemişti. Konunun MYK toplantısında karara bağlanması bekleniyordu.

MYK'ya iftar arası

18.15'te başlayan MYK'ya 19.30'da iftar için ara verildi. Erdoğan ve MYK üyeleri hep birlikte genel merkez personelin in yemek yediği bölüme geçerek oruç açtı. Erdoğan ve MYK üyeleri için protokol masası oluşturulmadı. Erdoğan ve MYK üyeleri değişik masalara oturarak personelle birlikte iftar yemeği yedi. İftardan sonra genel merkezdeki mescide giderek akşam namazı da kılındı. İftar yemeğinde çorba, börek, haşlama, güllaç yer aldı. Erdoğan yemek öncesi kısa bir tur atarak ramazan ayının hayırlı olmasını dile getirdi. Personelin kız çocuklarıyla şakalaşan Erdoğan, onlarla ?çak? yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber