Araç içerisinde sıkışan iki doktor itfaiye ekipleri kurtarıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2008 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pendik'te meydana gelen trafik kazasında aşırı hız yapan özel hastane sahibi doktor kontrolünü kaybedince takla atarak karşı şeride geçti. Araç içerisinde sıkışan doktor ve bir arkadaşı itfaiye ekipleri tarafından araçtan yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Pendik sahil yolunda 34 BF 9841 plakalı araç yoldan karşıya geçmeye çalışan Duygu Türk isimli genç kıza çarparak yaralanmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşlar da Türk'e yardım için etrafında toplanınca yolun sağ şeridinin kısmen kapanmasına neden oldu. Bu sırada 34 GS 8111 plakalı lüks jip ile kazanın meydana geldiği yolda Tuzla istikametine hızla ilerleyen Pendik Özel Özkan Hastanesi sahibi ve Başhekimi Operatör Doktor Ertuğrul Özkan aniden durmaya çalıştı. İddialara göre bir başka aracın da sıkıştırması nedeniyle yavaşlayamayan Özkan kontrolünü kaybedince takla atmaya başladı. Karşı şeridi de geçen Özkan'ın kullandığı araç kaldırımın üzerinde yan durabildi. Özkan ve yanında bulunan bir doktor arkadaşı araç içerisinde sıkışırken, yine aynı hastanede görevli olduğu öğrenilen bir bayan ise yara almadan kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Araç içerisinde üst üste hareketsiz şekilde duran Özkan ve arkadaşı ise olay yerine gelen itfaiye ve vatandaşların yardımı ile sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Olayın görgü tanıkları Özkan'ın önünde meydana gelen kaza nedeniyle dikkatini kazanın olduğu yere verdiğini önüne çıkan aracı fark etmediği için de aniden durmaya çalıştığını ancak duramayınca da karşı yöne doğru takla atarak geçtiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber