Başhekim hastaneyi gelinine emanet etti

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 10 Eylül 2008 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Güven'li kayınpeder!

Erzurum'da yeni açılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atanan başhekimin ilk işi, güvenlik işlerini gelinine vermek oldu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde görev yaparken kente yeni yaptırılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başhekim olarak atanan Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, gelinini hastanenin güvenlik müdürü yaptı. Bu görevlendirmeden bir süre önce gelin Zümrüt Erdoğan'ın özel bir şirketten güvenlik sertifikası aldığı belirlendi.

***

Hastane geline emanet!

Araştırma Hastanesi'ne atanan başhekim, ev kadını olan gelinini apar topar güvenlik uzmanı yaptı. Sonra da tüm kurumun akıbetini onun ellerine bıraktı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Fazlı Erdoğan (48), Erzurum'a yaptırılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Hastanenin inşaatı bitmek üzereyken yaklaşık 4 ay önce atanan Doç. Dr. Erdoğan, kardeşi olan Erzurum Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan'ın gelini Zümrüt Erdoğan'ı hastaneye güvenlik müdürü yaptı.

'Torpil iddiaları yalan'

Bu görevlendirmeden bir süre önce ev hanımı olan bir çocuk annesi Zümrüt Erdoğan'ın, Öz Avrasya Güvenlik Şirketi'nden güvenlik sertifikası aldığı belirtildi. Zümrüt Erdoğan, güvenlik müdürlüğüne getirilirken; hastanenin güvenlik hizmeti de Öz Avrasya şirketine verildi. Başhekim Fazlı Erdoğan, "Torpil iddiaları yalandır" dedi.

Sinan AYDIN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber