TOKİ başkanı Bayraktar: Okula babamın isminin verilmesi valiliğin eylemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2008 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayraktar: Okula babamın isminin verilmesi valiliğinin eylemi

Ankara - TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, babasının isminin bir okula verilmesiyle ilgili "Benim bir tasarrufum yok, tamamen Eskişehir Valiliğinin eylemidir" dedi.

Bayraktar, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na, Hasankeyf'te yapımı planlanan Ilısu Barajı'yla ilgili verilecek brifing öncesinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, Eskişehir'de TOKİ tarafından yapılan bir okula babasının isminin verilmesi konusunu anımsatması üzerine Bayraktar, "Okula babamın isminin verilmesiyle ilgili benim bir tasarrufum yok, tamamen Eskişehir Valiliğinin eylemidir" diye konuştu.

Bayraktar, şöyle devam etti:

"Orada şehit olan bir yavrumuz var, Emre Bolat. Onun ismi verilse daha mutlu olurdum. Babam Eskişehir'de üniversite öğrencisiyken 26 yaşında vefat etti. Bana sorsalar kabul etmezdim. Valiliğin tasarrufu, benim tasarrufum değil. Babamın sağ olduğunu söylüyorlar, babam genç yaşta vefat ettiği için adını büyük oğluma verdim. Onun için öyle diyorlar."

Bayraktar'ın ardından söz alan Bakan Eroğlu ise "Böyle bir evlat yetiştirmiş, tüm Türkiye'ye hizmet eden. Böyle hizmet eden bir başkanın babası her şeye layıktır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber