Ağrı'da operasyon: İlçe Tapu Müdürününde bulunduğu 15 kişiye gözaltı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2008 19:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda, aralarında İlçe Tapu Müdürü ve bir emekli memurun da bulunduğu toplam 15 devlet memuru "resmi evrakta sahtecilik yapmak ve kamu kurumlarını dolandırmak" iddiasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından alınan bir istihbarat sonucunda; Doğubayazıt, İstanbul, İzmir ve Iğdır illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. "Resmi evrakta sahtecilik yaparak kumu kurumlarını dolandırmak, rüşvet, darp, cebir, şiddet ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlarına karıştıkları tespit edilen 22 kişinin yakalanması

için gerçekleştirilen operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan Doğubayazıt Tapu Müdürü A.T., Milli Emlak Müdürlüğü memurları M.T., E.B., emekli tapu görevlisi A.K., tapu memuru S.Ş. ile F.T., O.T., İ.T., A.A., A.K., R.B., A.A., V.A., Y.T. ve L.B., İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgisi olduğu belirtilen 7 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber