Rahşan affıyla gelen vahşet!

Haber Giriş : 23 Eylül 2008 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rahşan affıyla serbest kalan cinayet ve tecavüzden sabıkalı cani, servis bekleyen öğrencilere tüfekle ateş açtı. İki kardeş öldü, anneleri ve bir öğrenci yaralandı

Edirne'nin Lalapaşa İlçesi'ne bağlı Kalkansöğüt Köyü dün bir manyak vahşetine sahne oldu. Anne Servet Atan, sabah ilköğretim öğrencisi çocukları Burhan (7) ve Özden'i (13) servise bindirmek için evden çıktı. Ahmet Öztürk (55) adlı saldırgan araç bekleyen anne ve çocuklarına pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Burhan boğazından, Özden ise göğsünden vuruldu.

ORMANA KAÇTI

Çocuklarının yere yığıldığını gören ve çığlıklar atan anne Servet Atan da saldırganın kurşunlarına hedef oldu. O esnada durağa gelen ilköğretim öğrencisi Mümine Doşlu (13) da Öztürk tarafından kurşunlandı. Ahmet Öztürk olaydan sonra ormanlık alana kaçtı. Köylülerce hastaneye kaldırılan Burhan ve Özden kardeşler kurtarılamadı. Kolundan vurulan Mümine Doşlu ve karnından yaralanan Servet Atan tedavi altına alındı.

AMCASINI DOĞRADI

Yaşanan katliamın ardından saldırgan Ahmet Öztürk'ün psikopat kişiliği de gözler önüne serildi. Öztürk'ün 1986 yılında amcasını baltayla öldürdüğü belirlendi. Hapse giren zanlı cezaevinden çıktan sonra bu kez de tecavüz nedeniyle tutuklandı. Öztürk 3 yıl önce şartlı salıvermeden yararlanıp serbest kaldı.

MASRAFLAR DEVLETTEN

Lalapaşa Kaymakamlığı yetkilileri zanlının yeşil kart sahibi olduğunu ve tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını belirtti. Çifte cinayette kulanılan silahın çalıntığı olduğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri ve köylüler ormanlık alanda saklanan Ahmet Öztürk'ün yakalanması için çalışma başlattı.

Yavuz GÖKTAŞ / EDİRNE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber