Akbank'tan çalışkan öğrencilere fırsat!

Haber Giriş : 26 Eylül 2008 19:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

"Akbank Düşünce Kulübü" ile başarılı gençleri biraraya getirerek hem kendilerine güvenlerini arttırmak hem de seslerini duyurma şansı veren yeni bir platform hazırladı.

Akbank Düşünce Kulübü, "fikir paylaşım kulübü" ile belli konularda yaratıcı düşünceler üretip, senaryolar hazırlayan gençlere, profesyonellerin desteği ve yönlendirmesiyle hayata atılmalarına imkan vermeyi amaçlıyor.

Akbank Düşünce Kulübü 'nin amacı nedir?

Türkiye'nin pekçok bölgesinden katılacak gençlerin, belirli aralıklarla "Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Merkezi" moderatörlüğünde biraraya gelip özel çalışma gruplarıyla projeler geliştirmesine yardımcı olacak.

Kimler katılabilir?

Bilgi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi'nin herhangi bir fakültesinde okuyan, not ortalaması yüksek, çok iyi derecede İngilizce bilen tüm öğrenciler katılabilecekler.

Katılım aşamaları ise;

- Başvuru ve özgeçmişlerin değerlendirilmesi

- Başvuranların online ortamda bazı testleri yanıtlaması

- Şeçime yönelik grup egzersizleri yapılması

- Akbank Üst Yönetimi ile mülakat olmak üzere dört adımdan oluşuyor.

Ne kazanacaksınız?

Büyük ödül, Harvard Yaz Okulu'nda kazananın kendi seçeceği derslere katılma şansı yakalayacak. Ayrıca eğitim, yolculuk, konaklama ve harçlık dahil herşey Akbank tarafından karşılanacak.

Kaynak : Turk.Net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber