Tolon Paşa ve Veli Küçük'e ziyaretçi yok

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2008 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanan paşaların konulması ile ün kazanan Kandıra F Tipi Cezaevi'nde açık görüş yapıldı.

Çok sayıda tutuklunun yanı sıra Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, Sedat Peker, Vedat Ergin, Erol Evcil, Sami Hoştan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ogün Samast ve terör örgütü El Kaide'nin ''üst düzey yöneticisi'' olduğu gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka gibi isimlerin yattığı Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi'nde bayram nedeniyle açık görüş düzenlendi.

Açık görüş için akrabalarını ve dostlarını ziyaret etmek üzere bir çok vatandaş Kocaeli'nin Kandıra ilçesine akın etmesiyle cezaevi ve çevresinde heyecan yaşandı. Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Hurşit Tolon ve Veli Küçük gibi isimlerin yakınları ziyarete gelmezken, Ergenekon operasyonu dolayısıyla tutuklu bulunan isimlerden sadece Sami Hoştan'ın yakınlarının ziyarete geldiği öğrenildi. Diğer ünlü isimlerin ise önümüzdeki günlerde ziyaret edilmesi bekleniyor. Açık görüşün 5 Ekim'e kadar süreceği öğrenildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber